Limes proizvodi
Micelarna voda nežno čisti kožu lica, uklanja šminku i višak sebuma i hidrira kožu.
Autor: Limes
13.01.2024. 11:58
Dostupni jezici: srpski

MICELARNA VODA ZA LICE 5 u 1 250ml
sa Babassu uljem i ekstraktom citrusnog voća
•    Nežno uklanja nečistoće
•    Skida šminku
•    Umiruje kožu
•    Hidrira
•    Reguliše sebum kože
Micelarna voda sa uljem Babassu palme, ekstraktom citrusnog voća i blagim surfaktantom, nežno čisti, lako uklanja šminku, prljavštinu i višak sebuma ne isušujući kožu lica. Potpuno je prirodna i pogodna za sve tipove kože.
O aktivnim komponentama:
Micelarna voda je na bazi blagog surfaktanta koji sa lakoćom uklanja šminku i nečistoće, a istovremeno je nežan prema vašoj koži.
Ulje Babassu palme podstiče mikrocirkulaciju, sprečava starenje i štiti od UV zraka. Koži pruža hidratantnu negu, vraća joj sjaj i elastičnost.
Citofruit Wather –100% biološki aktivna, voda iz organskog voća.Bogat je bioflavanoidima, vitaminom A, kalcijumom, gvožđem i kalijumom. Ima detoksikaciona i antioksidativna svojstva, a povećava i nivo energije u ćelijama i time pruža odličnu prevenciju protiv starenja kože.
Namena: Za čišćenje i negu lica. Pogodno za sve tipove kože.
Način primene: Micelarnu vodu naneti na tufer i nežno ukoniti nečistoću i šminku sa lica.
Sastav/Ingredients: AQUA, CITRUS GRANDIS FRUIT EXTRACT, COTTONSEED OIL GLYCERETH-8 ESTERS, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DYGLIYCERIN, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, FARNESYL ACETATE, FARNESOL, PANTHENYL TRIACETATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA.