Limes proizvodi
Petalim sa glicerinom i ekstraktom nevena na prirodan način omekšava i regeneriše grubu ispucalu kožu peta.
Autor: Limes
14.01.2024. 12:25
Dostupni jezici: srpski

PETALIM 150ml
Formula bazirana je na prirodnom ekstraktu cvetova nevena i glicerinu za negu ispucale kože peta, tabana i laktova. Vraća koži glatkoću, mekoću i elastičnost nakon samo nekoliko dana nanošenja.
Koncipirana je tako da, deo kreme, deluje na orožnatu kožu, omekšava je i omogućava lakše odstranjivanje orožnatih ćelija. Nakon što je orožnati sloj omekšan i odstranjen, krema dalje prodire do zdrave kože neguje je i hrani.
O aktivnim komponentama...
Ekstrakt nevena (Calendula Officinalis) ima funkciju, kako, omekšavanja kože, tako i podsticaja cirkulacije krvi. Neven u kombinaciji sa ostalim sastojcima omogućava ćelijama dobru ishranu što utiče na to da koža na petama i laktovima postaje zategnutija i glatka. Sprečava se stvaranje novih naslaga, otvrđivanje i pucanje kože.
Glicerin omekšava i hidrira kožu omogućavajući da ona lakše upije kremu i da aktivni sastojci ekstrakta nevena lakše penetriraju do dubljih slojeva kože čime se ona hrani i regeneriše iznutra.
Namena: Za negu kože stopala.
Način primene: Nanositi utrljavanjem na čistu kožu, peta, laktova..ujutru i (ili) uveče.
Sastav/Ingredients: Glycerin, Aqua, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Octyldodecanol, Paraffinum Liquidum, Calendula Officinalis Flower Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Potasium Hydroxide, BHT, Amyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, Citrnellol, Hexylcinnamaldehyd, Benzyl alcohol, Coumarin, Benzyl benzoate, Alpha-isomethyl ionone.