Limes proizvodi
Limes proizvodi su na bazi ekstrakata lekovitog bilja sa Stare Planine, jer je Limes Kompanija koja nudi samo ono najbolje, iz prirode, za očuvanje lepote i zdravlja. Na taj način se zdravlje iz prirode putem Limesovih proizvoda prenosi do naših potrošača.
Autor: Limes
13.01.2024. 11:03
Dostupni jezici: srpski

PASTA ZA DOMAĆINSTVO - 9001

Pasta za domaćinstvo - Efikasno abrazivno sredstvo u obliku paste za čišćenje jako zaprljanih površina od svih tipova nečistoća.

Efikasno abrazivno sredstvo u obliku paste za čišćenje jako zaprljanih i zamašćenih površina od svih tipova nečistoća.

Koristi se u domćinstvu za čišćenje kuhinjskih elemenata, plehova, modernog posuđa, sanitarija, plastičnih delova, zidnih i podnih pločica, metalnih predmeta (bakar, srebro, zlato..). Tretiranim površinama daje blistavu belinu i visoki sjaj. Efikasno odstranjuje kamenac i rđu pri čemu ne nagriza površinu. Prodire kroz nagomilanu nečistoću i čisti a da pri tome ne ostavlja tragove ni ogrebotine.

Namena: Univerzalno abrazivno sredstvo za čišćenje

Način upotrebe: Na vlažnu površinu naneti tanak sloj paste, ostaviti da deluje nekoliko minuta a zatim oprati ili prebrisati vlažnom krpom. Vrlo je bitno voditi računa da u kutiji sa pastom ne dospe voda. Pastu nanositi suvim rukama obzirom da se u dodiru sa vodom aktivira.

Sastav/Ingredients: 5% anjonski surfaktant, 5% nejonski surfaktant, miris (Amyl cinnamal, Buthylphenyl methylpropional) , EDTA-2Na, konzervans.