Limes proizvodi
Krema za ruke sa visokim sadržajem glicerina, ekstrakta nevena i koprive štiti i neguje kožu od isušivanja.
Autor: Limes
13.01.2024. 11:37
Dostupni jezici: srpski

KREMA ZA NEGU I ZAŠTITU RUKU 100ml
Krema za ruke je efikasna hidratantna krema za besprekornu zaštitu ruku, pogodna za svakodnevnu upotrebu i za sve tipove kože. Blagog je i vrlo prijatnog mirisa. Formulacija kreme je skoro nemasna, kod primene se veoma brzo upija u kožu pri čemu dolazi do njene osetne hidratacije, uz istovremeno stvaranje tankog filma na koži koji sprečava gubitak vlažnosti. Zahvaljujući prisutnim vitaminima, krema veoma brzo vraća, iritiranoj, ispucaloj i suvoj koži, svežinu, glatkoću, mekoću i elastičnost. Redovnim korišćenjem kreme, koža Vaših ruku će uvek biti svilenkasto nežna i zaštićena od nepovoljnih uticaja vode, agresivnih sredstava i vremenskih uslova.
Na stanje ruku posebnu pažnju treba obratiti tokom zime. Vremenski uslovi mogu dovesti do toga da koža ruku postane suva i osetljiva. Osim promena na koži, pogoršava se i stanje noktiju koji postaju krti i lako se krzaju.
Sadrži: glicerin, ekstrakte nevena i koprive.
O aktivnim komponentama...
Glicerin je jedinjenje koje ima tri atoma vodonika i odlično je za hidrataciju kože. Deluje tako što, kada se nanese na kožu, prikuplja vodu iz spoljašnje sredine i primorava je da prođe kroz pore i stigne do dubljih slojeva kože.
Ekstrakt nevena - Koža ruku je direktno izložena štetnim spoljnim iritansima kao što su hladnoća, toplota, često pranje ruku, zagađenje i nečistoća. Sve ovo može da oslabi prirodnu barijeru kože i uzrokuje da se koža ruku isuši i ošteti. Upravo zbog toga, Limes krema za ruke sadrži blagotvorni ekstrakt nevena koji snažno potstiče regeneraciju ćelija i pomaže u obnavljanju oštećene kože.
Ekstrakt koprive - Kopriva je bogata vitaminima i mineralima od kojih koža ima brojne benefite. Tu su vitamini A, B, C, D i E, zatim minerali: folati, riboflavin, magnezijum, kalijum, kalcijum, gvožđe i mangan. Ovaj koktel esencijalnih nutrijenata direktno doprinosi zdravoj i sjajnoj koži. Ekstrakt hidrira i regeneriše suvu i ispucalu kožu.
Namena: Krema za negu i zaštitu ruku.
Način primene: Kremu naneti na ruke, lagano utrljati i pustiti da koža upije.
Sastav/Ingredients: Aqua, Stearic Acid, Cetyl Acohol, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Calendula Officinalis Extract, Urtica Dioica Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Parfum, Disodium EDTA, BHT, Hydroxycitronellal, Linalool, Citrnellol, Hexylcinnamaldehyde, Benzyl benzoate, Amyl cinnamal, CI 19140.