Limes proizvodi
Dnevna krema – Srebrna voda u kombinaciji sa ekstraktom nevena u laganoj kremastoj formuli za negu kože.
Autor: Limes
13.01.2024. 11:47
Dostupni jezici: srpski

DNEVNA KREMA 100ml
sa nevenom i srebrnom vodom
Srebrna voda u kombinaciji sa ekstraktom nevena u laganoj kremastoj formuli blagotvorno deluje na Vašu kožu koja postaje sveža, negovana i zdrava.
Masne materije iz uljane faze i ekstrakt nevena stvaraju komplekse koji na kožu ostavljaju nevidljivi film koji štiti kožu i čini je izuzetno mekom, dok vodene supstance sa aktivnim principima prodiru u dublje slojeve kože, hrane je i pospešuju obnavljanje ćelija.
O aktivnim komponentama...
Srebro je u kremu ugrađeno u obliku najsitnijih čestica reda veličine oko 0,001 mikrona koje plivaju u vodi gradeći koloidno srebro koje ima izuzetno dezinfekciono i blagotvorno dejstvo na kožu. Koloidno srebro pomaže koži da se popravi i regeneriše, jača zaštitnu barijeru kože i moćan je antioksidans.
Ekstrakt nevena – Blagotvorno dejstvo nevena na kožu je višestruko. Između ostalog, ekstrakt nevena revitalizuje kožu, vraća joj prirodnu vlažnost i sprečava perutanje.
Namena: Za negu kože lica i celog tela.
Način primene: Kremu naneti ujutru i uveče na čistu kožu i masirati kružnim pokretima dok se ne upije.
Sastav/Ingredients: AQUA,COLLOIDAL SILVER, CETEARYL ALCOHOL,SODIUM CETEARYL SULFATE, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, CETYL PALMITATE, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, PARFUM, ALLANTOIN, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, AMYL CINNAMAL, HYDOXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, CI 19140/E102.