Limes proizvodi
Naturafresh teenage deo roll-on prirodna zaštita od neprijatnih mirisa tokom znojenja na bazi minerala magnezijuma.
Autor: Limes
13.01.2024. 11:50
Dostupni jezici: srpski

NATURA FRESH DEO ROLL-ON 30ml
0% alkohola, 0% aluminiuma, 0% parabena
Natural active ingredients
Potpuno nova formula Natura Fresh deo roll-on na bazi minerala magnezijuma u osvežavajućim mirisnim notama za dame i muškarce pruža pouzdanu zaštitu od neprijatnih mirisa koji izazivaju bakterije tokom znojenja pri čemu se znojne žlezde ne blokiraju i ne zamaraju. Ne sadrži aluminijum, parabene i alkohol.
Natura Fresh teenage deo roll-on za tinejdžere formulisan je takođe na bazi minerala magnezijuma i na prirodan način štiti od neprijatnih mirisa izazvanih znojenjem, a blagi miris bez alergena ostavlja kožu mirisnom i svežom. Ne sadrži boje, aluminijum, parabene i alkohol.
O aktivnim komponentama...
Aktivna komponenta bazirana na mineralu magnezijuma sprečava razvoj neprijatnih mirisa kontrolišući rast gram pozitivnih bakterija. Ima posebnu kristalnu strukturu koja u sebi zadržava određenu količinu znoja i sebuma tako što nakon nanošenja ostavlja zaštitni film na koži koji je štiti, neguje i ostavlja je suvom.
Zahvaljujući blagom surfaktantu na bazi suncokretovog ulja i šećera Natura Fresh ima kremastu strukturu koja omogućava lakše nanošenje, dubinski neguje kožu ostavljajući je svilenkastom i mekom.
Namena: Zaštita od neprijatnih mirisa izazvanih znojenjem
Način primene: Dezodorans naneti na čistu i suvu kožu pazuha. Obzirom da su na bazi prirodnih sirovina, Natura Fresh roll-one možete korisiti 2-3 puta dnevno.
Sastav/Ingredients: Aqua, Magnesium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Sunfloweroyl Methylglucamide, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurat.